oh moonid moonid mu armastatud lilled

Miks ei ole keegi mu tähelepanu juhtinud faktile, et “Loomingu Raamatukogu” ilmub ikka veel? Et see sari ei eksisteeri ainult mu lapsepõlvemälestustes (emal oli see koju tellitud ja ma jõudsin alati pool raamatut läbi lugeda seda postkontorist koju tuues)? Et selle raames maksab päris ehtne raamat keskeltläbi viis krooni vähem kui keskmine eesti naisteajakiri? Et need raamatud on R-kioskis keskmiste eesti naisteajakirjade kõrval olemas?

Nagunii te kõik teadsite seda ja loete Stiili ja Trendi ja Annabellat ja Cosmopolitani ja Kroonikat sellepärast, et need teile meeldivad, mitte sellepärast, et teil pole lõuna või bussisõidu kõrvale muud lugeda. Või siis loetegi lõuna ja bussisõidu kõrvale Loomingu Raamatukogu ja irvitate vaikselt minu üle. No ma ei tea, see on ehk õiglane, aga siiski mitte ilus teist.

Ma lugesin lõuna kõrvale Almqvisti.

Advertisements

3 kommentaari to “oh moonid moonid mu armastatud lilled”

  1. Mrl Says:

    Loengi lõuna ja bussisõidu kõrvale LR-i, vahel vetsus ka :-) Aastatellimus (kui võtta eraldi, mitte kultuuriajakirjade paketis) on muide 250 kr. Ja ilmub 40 numbrit aastas (mõned on küll mitmiknumbrid).

  2. piret Says:

    Su emal on see siiani koju tellitud;)

  3. liis Says:

    mingi pärishea pakkumine tuli kord… TMK oli mul niikuinii tellitud ja siis LR sinna juurde maksis suht vähe ja täitsa meeldiv on, kui raamat ise koju postkasti tuleb. :)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: