i can show you the world shining shimmering splendid

Kui ma oleks ka mingi fotograaf, siis ma teeks sellise fotosarja, et käiks külas oma sõpradel ja pildistaks vaateid, mis nende akendest avanevad. Lõpuks teeks sellest raamatu, kus on iga inimese kohta kõrvuti tema enda pilt ja tema koduaknast tehtud pildid ja juures jutt, mis kogu selle pildimajanduse ära seletab. Sest nii fotograafi minust kunagi … Loe edasi “i can show you the world shining shimmering splendid”

Kui ma oleks ka mingi fotograaf, siis ma teeks sellise fotosarja, et käiks külas oma sõpradel ja pildistaks vaateid, mis nende akendest avanevad. Lõpuks teeks sellest raamatu, kus on iga inimese kohta kõrvuti tema enda pilt ja tema koduaknast tehtud pildid ja juures jutt, mis kogu selle pildimajanduse ära seletab. Sest nii fotograafi minust kunagi ei saaks, et mu pildid hakkaksid ütlema rohkem kui tuhat sõna:) Aga inimeste akendest välja vaadates saab nende kohta palju teada. Ja ka maailma kohta.

Suvi on siis, kui ma olen esimest korda öösel linnast jala koju kõndinud just for the fun of it. Päris suvi on eelnev pluss see, et keegi on tee kõrval muru niitnud ja see lõhnab ja ööbikud laulavad. Päris-päris suvi on eelnev pluss see, et linnast tulema hakates on veel valge ja koju jõudes on juba valge.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s