(isadepäevameeleolusid kultiveerides) Eks me kõik

(isadepäevameeleolusid kultiveerides)

Eks me kõik loe vahel Perekooli foorumit. Ma siis ka ei häbene tunnistada. Kõige mõttetum osa sellest foorumist on üldiselt isade vestlusring, eks ole… seal on ainult autodest. Aga näe, mis mina leidsin:

mitte ainult autodest :)
vol 2 mitte ainult autodest
mitte ainult autodest vol 3
Mitte ainult autodest vol 4
Vol 5 mitte ainult autodest
Vol 6 mitte ainult autodest
Mitte ainult autodest…
Vol 8 mitte ainult autodest

See on hea tükk lugemist, aga minu meelest seda väärt.

4 thoughts on “(isadepäevameeleolusid kultiveerides) Eks me kõik

  1. Mina ei loe perekooli foorumit ja ei tunne, et oleks millestki ilma jäänud. Kas sa hakkad last saama? Jään põnevusega su vastust ootama.

  2. Ma arvan, Kitty, et sa tegid suure vea, kui kohustasid Sipsikut oma blogi lugema. Mulle sa näiteks ei andnud käsku kõik viimseni läbi lugeda, seega käin ma siin vabatahtlikult ja ei tunne vajadust kommenteerida asju, mis mind ei huvita.

    Vaene Sipsik.

  3. to: pd. Kas pole mitte nii, et kui sind ei huvitaks, siis sa poleks ka minu kommentaari omakorda kommenteerinud? Sa ju oled selle vabatahtlikult läbi lugenud. Ma ei mõista, miks sa lugesid, kui see teema sind ei huvita. Lihtsalt juhuslikult juhtusid lugema? Kuna teema sind ei huvita, siis juhtusid juhuslikult kommenteerima. Vaene pd.

  4. Ma mõtlen, et ma kõigepealt tekitan endale mõne väikese põrsapoja ja siis hakkan seal lugemas käima. Või teen esimese “isablogi”. Kui keegi seda selleks ajaks muidugi ära pole juba teinud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s