ma süüa teen, keeb pliidil seen

Kui ma viitsiks oma eilsest meeediapäevast kirjutada, siis ma kirjutaksin ahhaa-elamusest, mille ma sain, lugedes Ekspressist kass Basilio juttu loomade ülemvõimust. See on nagu mu enda elust võetud. Ja nüüd ma saan aru ka, miks ma viimasel ajal öösiti enam ühtki looma magamistuppa ei luba. Ma lihtsalt ei ole piisavalt kurb ja üksildane! Ja see, … Loe edasi “ma süüa teen, keeb pliidil seen”

Kui ma viitsiks oma eilsest meeediapäevast kirjutada, siis ma kirjutaksin ahhaa-elamusest, mille ma sain, lugedes Ekspressist kass Basilio juttu loomade ülemvõimust. See on nagu mu enda elust võetud. Ja nüüd ma saan aru ka, miks ma viimasel ajal öösiti enam ühtki looma magamistuppa ei luba. Ma lihtsalt ei ole piisavalt kurb ja üksildane! Ja see, mis ta kirjutab looma raskeksmuutumisest magamise ajal, on ka sulatõsi.

One thought on “ma süüa teen, keeb pliidil seen”

  1. muuseas.. lapsed muutuvad ka raskeks:) suured inimesed ka, aga seda nii tihti ei koge :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s