näe mina kuulen sind sada aastat otsin su jälgi suvest suvve

Ma tahaks päris tõsiselt teada, kas ma olengi ainus inimene maailmas, kellele siiralt meeldib Juhan Jürme surematu koorilaul “Rukkirääk”? Okei, ainus alla 50-aastane inimene…?:) Edit: ajendatuna ühest konkreetsest vastusest ühele Madli tänastest küsimustest, tahaksin rõhutada, et mina suutsin täna ära laulda KÕIK noodid, mis Verdi Aida triumfikoori sisse aldi jaoks oli kirjutanud:P Eelnevalt pidas dirigent … Loe edasi “näe mina kuulen sind sada aastat otsin su jälgi suvest suvve”

Ma tahaks päris tõsiselt teada, kas ma olengi ainus inimene maailmas, kellele siiralt meeldib Juhan Jürme surematu koorilaul “Rukkirääk”? Okei, ainus alla 50-aastane inimene…?:)

Edit: ajendatuna ühest konkreetsest vastusest ühele Madli tänastest küsimustest, tahaksin rõhutada, et mina suutsin täna ära laulda KÕIK noodid, mis Verdi Aida triumfikoori sisse aldi jaoks oli kirjutanud:P Eelnevalt pidas dirigent meile lühikese, aga hariva loengu sellest, kuidas Monteverdi (oli vist?) väitis, et ongi olemas ainult kolm häälerühma – sopran, metsosopran ja meeshääl – ja et alt on looduse kurioosum, mida ei peaks üldse olemas olema. Või umbes nii:)

One thought on “näe mina kuulen sind sada aastat otsin su jälgi suvest suvve”

  1. Lisaksin veel kaks tunnustatud häälerühma – kontra-alt ja siis vastavalt ka kontrabass. :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s