vaadake ülesse hingake taevasse

http://www.metsas.ee kaudu leidsin laheda kalkulaatori, mis aitab sul selgeks teha, millise europarlamendi fraktsiooni vaated sinu omadega enim kokku lähevad. Ma olen veel vasakpoolsem, kui ma kahtlustada julgesin:) Mulle peaks esimese eelistusena sobima GUE/NGL (Euroopa Ühendatud Vasakpoolsed/Põhjamaade Rohelised Vasakpoolsed) ja tihedalt selle järel Euroopa Rohelised. Sotsid on auväärsel kolmandal kohal. Euroopa Liberaal-Demokraatlik Reformipartei on ka plusspoolel. … Loe edasi “vaadake ülesse hingake taevasse”

www.metsas.ee kaudu leidsin laheda kalkulaatori, mis aitab sul selgeks teha, millise europarlamendi fraktsiooni vaated sinu omadega enim kokku lähevad. Ma olen veel vasakpoolsem, kui ma kahtlustada julgesin:) Mulle peaks esimese eelistusena sobima GUE/NGL (Euroopa Ühendatud Vasakpoolsed/Põhjamaade Rohelised Vasakpoolsed) ja tihedalt selle järel Euroopa Rohelised. Sotsid on auväärsel kolmandal kohal. Euroopa Liberaal-Demokraatlik Reformipartei on ka plusspoolel. Kõige vähem, tugevalt miinuses, istub mulle Euroopa Rahvaerakond. Seda viimast ma teadsin enne ka:P

Nii et jääb nii, nagu plaanitud oli – valin Strandbergi:) Sotsid saavad minutagi hakkama. GUE/NGLi poole sihib meilt vist ESDTP, aga need näod ei ole mulle piisavalt sümpaatsed:P (niipalju siis teaduslikust lähenemisest, eks).

Jälle sain enda (ja maailma) kohta nii palju uut teada. Nüüd võiks kasvõi Orkutis selle lahtri ära täita, mis poliitilistest vaadetest räägib. Ainult et ma olen Orkutist täitsa ära tüdinenud.

Ja kui te pole veel aru saanud, siis minu arvates peaks kindlasti seda parlamenti valima minema. Noh, et ei ole nagu ükskõik.

2 kommentaari “vaadake ülesse hingake taevasse”

  1. no ma sain teada, et minule peaks sobima EDD. aga seda kohta ei leidnud, mis ytleks, milline meie partei sellega haakub. ja ma ise ei tea, sest ma olen poliitikas nii rumal nii rumal…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: