järgmine kes luigel ratsa sõita tohib võtab kindlasti su koha

Aga verekeskuses mind eile jutule ei võetudki. Millest oli kahju, sest kõigis doonoripakkides olid seekord kaelapaelad. Erkpunased, nagu kogu verekeskuse nänn nüüd on (nende visiitkaardid näiteks on super!), ja kirjaga OLEN HEA INIMENE. Ma tean, et kaelapaelad ei ole enam sugugi moes, aga see oli lihtsalt nii ilus, et ma töötasin välja kiire tegevusplaani: 1. … Loe edasi “järgmine kes luigel ratsa sõita tohib võtab kindlasti su koha”

Aga verekeskuses mind eile jutule ei võetudki. Millest oli kahju, sest kõigis doonoripakkides olid seekord kaelapaelad. Erkpunased, nagu kogu verekeskuse nänn nüüd on (nende visiitkaardid näiteks on super!), ja kirjaga OLEN HEA INIMENE. Ma tean, et kaelapaelad ei ole enam sugugi moes, aga see oli lihtsalt nii ilus, et ma töötasin välja kiire tegevusplaani:
1. osta uus telefon, mida saab kaela ka riputada (mu praegusel pole seda aukugi)
2. ajada hemoglobiin lakke ja katsuda seda edaspidi eluaeg seal hoidagi (raske ülesanne, kuivõrd ta on mul loomupäraselt madal, üle 128 pole vist kunagi välja pigistanud).

No tegelt ma ei käi verd andmas selle paki pärast. Aga kas pole alatu, et just see ainus kord, kui nad mind sinna ise kutsuvad ja kui pakis tõesti on midagi lahedat (hei, mett ja rosinaid saab poest ka ju), on minul Hg 115?

4 kommentaari “järgmine kes luigel ratsa sõita tohib võtab kindlasti su koha”

  1. Kahju et Hg taset ise kodus kuidagi enne kindlaks teha ei saa. Siis lihtsalt ei läheks. Kuigi võib ju arvata, et kui oled väsinud ja jõuetu, ju siis madal on. Teoreetiliselt peaks muidu ju ok olema. Kuigi hematogeeni pidev söömine pidi ka alati kasulik olema. Mulle maitseb see linaseemnetega

  2. Paki punase keedupeediga (lähimast toidupoest) peaks Hg küll korraks nii üles saama, et vereimeja-tädid ära petta. :)

  3. Maailmas on olemas ÜKS asi, mida ma ei söö. No tõesti sellisel titelikul moel, et pigistan suu kriipsuks ja pole nõus proovimagi. Jätan sööklas taldriku servale (koos ülejäänud toiduga, mis seal liiga lähedal oli). Palun restoranis prae juurest ära jätta.

    Arva, kas see on punane keedupeet?:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s