pole maganud temaga iialgi armunud olin vaid olen ehk veelgi kes seda teab

Kümme aastat tagasi lõpetasin ma põhikooli. Ma ei olnud tegelikult nii armas laps, kui ma lõpualbumi pildi peal välja näen… me keegi ei olnud, lihtsalt erakordselt head pildid tehti.

Mul olid tunnistusel kõik viied ja ma sain kiituskirja. Selle saamine oli mulle hullult oluline, sest kõigi eelnevate aastate jooksul oli mul alati mõni neli tunnistusel olnud ja tol ajal ju ei antud neid jaburaid “ainekiituskirju”. Algklassides jäid mu kiituskirjad pidama kirjatehnika taha, hiljem vist põhiliselt matemaatika hooletusvigade ja lõpuks tööõpetuse ja kehalise kasvatuse taha:P Igatahes üheksandas otsustasin ma koolist efektiga lahkuda, parandasin ajaloo nelja viieks (minu meelest tuli selleks kogu Suur Prantsuse revolutsioon suuliselt järele vastata) ja ütlesin käsitöö õpetajale, et ma ju ükskord ometi võiks ka viie saada. Oli ikka viitsimist, ah?

Ma ei tea eriti, mis mu tollastest klassikaaslastest saanud on. Mõned on Orkutis, mõned poliitikas, mõnda olen näinud Tartu kõrtsides purjus ja mõnda Tallinna kontorite vahel asjalik olevat. Paralleelikas Teller on ainsana kogu aeg (virtuaalsel) silmapiiril;) Ja muidugi pinginaaber Jane, kellega me käime koos trennis ja shoppamas ja vahel lõunal ja mõnikord kellaviiedringil ja ilmselt tänagi võtame midagi ette. Kümme aastat ikkagi.

Advertisements

6 kommentaari to “pole maganud temaga iialgi armunud olin vaid olen ehk veelgi kes seda teab”

 1. Erki Says:

  Appi, Kitty, sa olid tuupur!

  Mitte et ma ise ei olnud :P

 2. Mrl Says:

  Sa ju ometi said koolis vähemalt ühe “kahe”?

  Mina sain oma esimese “kahe” matemaatikas, number 2 joonistamise eest. Saatuse iroonia.

 3. Kristi Says:

  Sa oled tubli. Mina lõpetan praegu põhikooli, mul tuleb kaks nelja :P

 4. Teller Says:

  No ma hoian ikka natuke rohkematel koolikaaslastel silma peal. Isegi sinu klassist, kuigi peab tunnistama, et ega a-katega väga ei suhelnud küll :)

 5. kitty Says:

  Tuupur ma nüüd küll ei olnud. Ma olin (olen siiani) väga andekas väga laisk üllatavalt suure enesemobilisatsioonivõimega tsikk:P

  Kahtesid põhikooliajast ei mäleta. Algklassides kindlasti ei saanud ainsatki. Hiljem… no põhikoolis ei õpetatud ju midagi sellist, mida õppimatagi poleks kolmele teadnud? Kui õpetati, siis mind ilmselt ei küsitud ja mul on need asjad siiamaani teadmata:)

 6. joosep Says:

  Okei pilt, aga nüüd oled paksuks läinud:(. Või oled koguaeg olnud?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: