sinu suu ja silmad üle sügise

Arterist inspiratsiooni saanuna käisin Katariina kailt Tallinna vaadet vaatamas. Tallinn oli ühtlaselt hall. Eriti pole vahet, kas mingi horisondist eristuv asi on kirik, kraana või kõrghoone. Ainsad asjad, mis olid teistmoodi, olid laevad. Valget värvi ja tuledega ja sellised sõbralikud. Tekkis tahtmine kuhugi ära sõita. Jah, ja Paljassaare ise oli nagu mingi maastik Sulev Keeduse … Loe edasi “sinu suu ja silmad üle sügise”

Arterist inspiratsiooni saanuna käisin Katariina kailt Tallinna vaadet vaatamas. Tallinn oli ühtlaselt hall. Eriti pole vahet, kas mingi horisondist eristuv asi on kirik, kraana või kõrghoone. Ainsad asjad, mis olid teistmoodi, olid laevad. Valget värvi ja tuledega ja sellised sõbralikud. Tekkis tahtmine kuhugi ära sõita.

Jah, ja Paljassaare ise oli nagu mingi maastik Sulev Keeduse filmist.

2 kommentaari “sinu suu ja silmad üle sügise”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: