you know i’ve seen a lot of what the world can do

Mu lemmikmehed on need mehed, kellel on seljas rohelised vestid kirjaga “linn puhtaks” või midagi sellist ja kes kraabivad laternapostidelt reklaamplakateid maha. Neid on väga tihti Narva maanteel näha ja viimati olid ühed Gonsiori ja Maneeži nurga peal. Neil on kaasas ämber veega, lapp ja pahtlilabidas. Kiiret neil ei ole. Leotatavad plakati hoolega lapi abil läbi ja siis kraabivad ta pahtlilabidaga maha. Hea on see, et enamasti on postide küljes kohe prügikastid olemas, sinna saab siis sodi ära visata. Pole vaja kaasas tassida järgmise posti juurde.

Mu kõige vähem lemmikud mehed on need, kes neid reklaame sinna postide peale kleebivad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: