which is a normal thing to make a lot of love

Eile juhtus nii, et oli hommik ja pime ja Kohtla-Järve. Mingit lörtsi sadas, sellist petlikku, mis jättis lume mulje, aga midagi valgeks ei teinud. Ma ei oska seda seletada, aga väga masendav oli olla. Internetti ka ei olnud, oli tööarvuti ja selle sees ei ole mul isegi muusikat peaaegu üldse. Ma kuulasin Jää-äärt, “Kui joonistad lund”. See ei aidanud sugugi. Pigem vastupidi.

Ja siis ühtäkki…
(see on Sauškini-raamatust… oi, sellest raamatust ma pean ka kirjutama ükskord)
… avastasin ma My Documentsist selle loo.

Ma ei suutnud üldse meenutada, kust see sinna sai, aga see päästis mu päeva või isegi elu. Ma arvan, et kui miski üldse päästa sai tol hetkel, siis ainult see.

Pärast ma hakkasin mõtlema, et kust ikkagi selline laul minu kõvakettal. Eks ta mingi surfamise käigus oli sinna sattunud. Lõplik selgus saabus – nagu tihti juhtub – Cafest:) Ma lihtsalt läksin ja küsisin, et kust ma selle laulu sain, ja Kalkar ütles, et temalt. Siis mulle tuli meelde küll.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: